Home > Db Error > Eqemulator

Eqemulator

Contents

Nuno View Public Profile Send a private message to Nuno Find all posts by Nuno #7 09-17-2014, 11:24 PM Deadlyfury Kobold Join Date: Feb 2013 Posts: 105 getting the Still get "Invalid username or password." So am I doing something wrong? asked 3 years ago viewed 241203 times active 1 month ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 3 days Linked 5 Oracle.ManagedDataAccess and ORA-01017: invalid username/password; logon denied 1 How do I get the last lines of dust into the dustpan?

I even tried creating an EQemu account + loginserver account and linking them to the p99 account, still the same error... Also since you never actually specified what your eqhost.ini line was, and you just said "its correct", here's the correct one. So i put a user with following spec inside: '1', 'Ald***', '***', 'English', '1', 'admin', 'Patrick', '***', '[email protected]', '***', '*****', 'NRW', 'Germany', 'test', NULL, 'X' At the stars ther is also Action: Review the spelling you used on your SIGN/ON card to verify that it is spelled correctly. https://www.project1999.com/forums/showthread.php?t=6934

Eqemulator

I was using root sql account to install anyway so that shouldn't have been the problem. Was this helpful? If you specify an incorrect tnsnames.ora service name, then the user ID and password may not exist in that database. From my VS 2015 project, I can connect either way-with or without the extra quotes.

Compare it to the md5 string in the database. You must be careful with quotes and doble quotes. theres nothing in those rows mamouth #10 Posted on August 24 2012 23:52 Member Posts: 51 Joined: 12/03/2012 21:33 Maybe it's the way you create the user in sql. To get to the point, for some reason everquest DOESNT interpret numpad keys on my keyboard as numbers but as gibberish, which is not something that i'd expect as i haven't

Now for whats causing it, on what are you installing this? (all specs) help us develop OGP Dicatto #15 Posted on August 26 2012 06:11 Newbie Posts: 9 Joined: 22/08/2012 Then it had just disappeared. permalinkembedsaveparentgive goldaboutblogaboutsource codeadvertisejobshelpsite rulesFAQwikireddiquettetransparencycontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy (updated). © 2016 reddit inc. I mean all the tables are there so I dont know why I would be getting that error unless it's not creating the values for some reason.

I tried pretty much everything i could even making a new forum account and the new loginserver accounts on top of that, all fresh install with newly downloaded custom files and However, when I try to log into the server I get an invalid password message. 1st, I'm not sure where I get my account. Where's the JavaScript?Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Click that and you'll be able to change the password to any of your loginserver accounts associated with the forum account.

Project 1999

iBigNasty70 View Public Profile Send a private message to iBigNasty70 Find all posts by iBigNasty70 #6 06-28-2011, 12:26 PM iBigNasty70 Fire Beetle Join Date: Jun 2011 Location: Texas http://www.eqemulator.net/forums/archive/index.php/t-32831.html For the file deletion i referred to this line from the guidebook: "the following files must be DELETED or MOVED OUT OF the Titanium directory: arena.eqg arena_EnvironmentEmitters.txt lavastorm.eqg nektulos.eqg Nektulos_EnvironmentEmitters.txt" permalinkembedsaveparentgive Eqemulator Yep, should definitely delete those five: arena.eqg arena_EnvironmentEmitters.txt lavastorm.eqg nektulos.eqg Nektulos_EnvironmentEmitters.txt permalinkembedsaveparentgive gold[–]hahaha_ohwowOboro - Shaman - Blue 1 point2 points3 points 7 months ago(1 child)There are 3 or 4 eqg zone files you P99 Maybe you have an issue related to this, but you can try with other browser, also you can try to remove cached files and cookies in your current browser.

I tried redoing the install over many times and even using simple passwords with no numbers just letters and I still can't login. In addition, make sure you are running eqgame.exe with the "patchme" argument added on. Only the problem. Dilivar01-03-2011, 02:46 PMwill reechekc everything but i'm pretty sure the eqhost is correct, an i created 3 accounts in the cp stuff, but anyway will recheck everything Dilivar01-03-2011, 02:59 PMok found

Some more facts of my env: 11.2 connected as: sys as sysdba operations involved ... current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your communities Sign up or log in to customize your list. If you cannot remember your password, contact your CA Dataquery™ for CA Datacom Administrator for assistance. Just to make sure, you do not log into the game with your Forum account or forum password.

RealHD View Public Profile Find all posts by RealHD #9 04-03-2015, 10:47 AM ogmot Large Rat Join Date: Jul 2014 Posts: 5 Same here getting dB error got in Thanks for all the replys. 8 commentsshareall 8 commentssorted by: besttopnewcontroversialoldrandomq&alive (beta)[–]maffle21 0 points1 point2 points 7 months ago(7 children)Login using your loginserver account. Why can't linear bounded automata accept an empty string?

Use the up and down arrow keys to navigate.

Thanks! –Kevin Rave Dec 26 '15 at 20:45 What do you mean by resetting to the same value? If your $ORACLE_SID is set to the wrong system ID then you may get a ORA-01017 error because you are connecting to the wrong database. If this has ever happened, you need to reinstall the EQ Titanium client. Navigation · Home · About OGP · Downloads · FAQ · Discussion Forum · Search · Browse svn · Browse extras svn · Developers log · Roadmap/Bug Tracker · OGP Architecture

Password Home Forums Register FAQ Members List Calendar Today's Posts Search Search Forums Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... ty by advance ! Which current networking protocol would be the optimal choice for very small FTL bandwidth? Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

For the rest I use xampp. All tables are empty at the moment and setting "username, passwd and expire" wont function anyway. how? –Desolator Aug 1 at 7:19 add a comment| up vote 1 down vote I had the same issue and put double quotes around the username and password and it worked: Documentation Legal Notice Contents | Home CA Dataquery for CA Datacom Messages CA Dataquery Unnumbered Messages CA Dataquery Batch Unnumbered Messages SIGNON ERROR.

Rate this content Thank you for your feedback. Dicatto #9 Posted on August 24 2012 23:04 Newbie Posts: 9 Joined: 22/08/2012 21:00 If you look at the top of the pic after i clicked browse it says return empty EDIT: RESOLVED: Ok so what happened is this. I think if you change the password to all upper case it will work with TOAD.

It's unrelated to your problem. It's recommended to reset the user password, using a admin credentials. Too many reports because report button is too convenient Is there a mean-value theorem for volume integrals? PW is "lupine".

I swear I remember there was a patchnotes sometime in the past year or two about it?11 points · 7 comments Runny Eye Citadel Group 11/190 points · 2 comments Samvel BarsegianThis is an archived Fix: Try setting HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\FIPSAlgorithmPolicy\Enabled to 0 in the registry (regedit) to disable FIPS. Is it the account I made and tried (and failed) on eqemu's site? Check out the helpful links section below for links to the official P99 website, wiki, Discord server, and more!

Save Facebook Google+ LinkedIn Twitter Contact Us Privacy Policy Data Transfers Legal Notices Sitemap Copyright © 2016 CA. My error was that my user was created with quotation marks (e.g. "rockerolf") and I then also had to specify my user in the connectionstring as User Id=\"rockerolf\".. http://oracle-base.com/articles/11g/case-sensitive-passwords-11gr1.php share|improve this answer edited Sep 17 at 10:48 Am_I_Helpful 12.1k61846 answered Jan 23 '13 at 10:15 iddqd 5,44311424 This worked! Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.

Trying to figure out why connecting from one location, same code, works, but from another location, it doesn't. so my password is correct. Anyone have any advice or suggestions?